The Booze Band… 23 april is het zo ver!

Foto: Ted Gijsman

Zaterdag 23 april staat al een tijdje bij heel veel mensen rood omcirkeld in hun agenda…. The Booze Band, voor een deel bestaande uit Dongense muzikanten, staat dan in de Benelux finale van The Clash of The Cover Bands.
Via café ’t Slik in Bergen op Zoom, de Mezz, 013 en Paradiso, waar de van oorsprong dongense band overal de publieksprijs won, staan ze nu in Het Klokgebouw in Eindhoven.

Dit wordt ongetwijfeld weer een memorabel optreden. Het zal een show worden die bol zal staan van heerlijke rockclassics, een gloednieuwe ballad, een fantastische lichtshow en veel special effects. Alles zal uit de kast worden getrokken om er een geweldige avond van te maken. De vele fans die mee reizen naar Eindhoven zullen er geen spijt van gaan krijgen.

De band wil langs deze weg alvast iedereen bedanken die hen telkens heeft gesteund tijdens de optredens. “Daar doen we het allemaal voor, schitterend om te zien hoeveel fans elke keer maar weer mee reisden en er een super feest van maakten. Hier blijkt wel hoe muziek verbroederd!”  Ook voor de finale zijn al weer heel veel kaarten en busreizen verkocht.

Wil je er ook bij zijn…. Ga dan naar één van de voorverkoopadressen en koop een kaartje voor de finale. Je kunt ze bijvoorbeeld kopen bij Oog en Blik op De Hoge Ham in Dongen. Daar kun je je ook nog inschrijven voor de busreis, alleen geldt hier wel…. VOL = VOL. Voor het laatste nieuws omtrent de finale kijk je op de Facebook pagina van The Booze Band.

booze1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen