Nieuw bij Survival Dongen: de avondroute

Foto:

Op woensdag 1 juni  is het weer zover; de jaarlijkse Survival Dongen! Dit evenement wordt dit jaar voor de 20e keer georganiseerd. De Survival Dongen wordt ieder jaar opgebouwd op en rond de kanovijver, het naastgelegen trimbos en op het terrein van zwembad De Vennen. De dag wordt geheel verzorgd door ruim 100 vrijwilligers en een deel van hen is een heel jaar lang bezig met  de voorbereidingen van deze voor de jongeren sportieve en leuke dag.

Ieder jaar gaan er weer vele honderden kinderen over de Survivalbaan die elk jaar groter en spectaculairder wordt. De kinderen die in groep 6, 7 of 8 zitten, kunnen zich opgeven via de school of online via www.survivaldongen.com. Het parcours is 3,5 km lang en telt  ongeveer 40 spectaculaire hindernissen.
Kosten per persoon €4,50. Na de survivalrun gratis toegang tot het recreatiebad van De Vennen!

NIEUW dit jaar is de AVONDRUN op dinsdagavond 31 mei vanaf 19.00 uur waar iedereen vanaf 16 jaar aan deel mag nemen. Heb jij leuke en sportieve collega’s, of een vriendengroep van je sportvereniging, geef je dan gezamenlijk op om deel te nemen aan deze sportieve Survival. Inschrijven is heel makkelijk; via www.survivaldongen.com de kosten hiervoor zijn € 10,00 per persoon. Opgeven kan individueel of met je eigen groep(je).Durf jij het aan ? Geef je dan op!!

survival20

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen