Dongense ondernemer maakt doorstart met Intersport Oosterhout

Foto: Google Streetview

De Dongense ondernemer Patrick van Overbeek heeft de sportwinkel Intersport aan de Kerkstraat in Oosterhout overgenomen en maakt een doorstart met deze sportzaak. In februari ging de 110 jaar oude zaak failliet. De winkel krijgt een nieuwe, moderne look en gaat in juni open onder de naam Intersport Oosterhout.

Patrick van Overbeek gaat zich specialiseren in sporten als voetbal, hockey, tennis, hardlopen, fitness en zwemmen. “We gaan voor deze sporten een breed assortiment brengen. Niet zoals veel andere sportzaken die van alle sporten een klein assortiment hebben. Ik kies ervoor om een ruime keuze te bieden in artikelen van de meest populaire sporten.”

De winkel wordt vanaf mei verbouwd en krijgt een frisse uitstraling. “We richten de winkel in volgens het nieuwste Intersportconcept. Het gaat er echt mooi uitzien.” Van Overbeek gaat zich ook nadrukkelijk bezighouden met het onderhouden van goede relaties met lokale en regionale sportclubs. “En daarbij horen natuurlijk zeker ook de sportcblus in Dongen. Ik ben bezig met het uitwerken van diverse ideeën, die voor de clubs heel aantrekkelijk kunnen zijn.”

Patrick van Overbeek is actief in de modebranche met zijn bedrijf Ellu Agencies, in het ski-onderhoudsbedrijf Wax-It en is mede- eigenaar van Sportconsultant Nederland, een bedrijf dat profvoetballers begeleidt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen