Ouderen straolen in dun Sterrekèèker.

Rond 13.00 uur begon de muziek te spelen en om 13.15 uur opende de presentator van dit evenement, dit jaar voor de eerste keer, Han den Boer de middag.

Naast optredens van alle deelnemers die op de CD van dit jaar staan met de finalisten van het Grand Gala du Pee van dit seizoen was er ook nog een optreden van de Bǿxskusz. Het Vrienden Smartlappenkoor en de Loswalklinkers zorgden voor mooie meezingers in de zaal. Mensen deinden mee op de zeemansliedjes en smartlappen.

Er was ook plaats voor cabaret en ander variété. Trea van Kuijk en Nicole Frijters namen de zaal mee naar het boerenleven van weleer, met liedjes en gezang. ’t Aauw Loof had een prachtige act met een sprookje en de Vereniging der Veteranen had een schitterende synchroon zwem act. Illona Panis tenslotte heeft haar sauwel gebracht als Priscilla Donders.

Al met al was het weer een gevarieerd programma en zat de stemming er goed in. Stichting ‘de Peeënstekers’ bedankt iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan deze middag en hoopt deze middag nog vele jaren te kunnen organiseren.

Bekijk de foto’s in de fotoserie bovenaan dit artikel

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen