Pastoraal werkers verlaten parochie

Foto:

Er zijn flinke veranderingen op komst binnen pastoraal team Parochie Heilige Geest (Rijen, Hulten en Molenschot) en de Parochie Dongen en Klein Dongen-Vaart.

De pastoraal werkers Peter Derks, Gerard Oostveen en Rob van Sambeek hebben een nieuwe benoeming aanvaard en zullen de parochies in maart-april verlaten. Bisschop Liesen doet een beroep op hen voor de versterking van pastorale teams elders in het bisdom. Voor de regio Rijen en Dongen benoemt de bisschop per 1 maart een diaken en een pastoraal werker.

Rob van Sambeek wordt per 1 maart 2016 lid van het pastoraal team van de regio Zundert en de regio Rucphen.

Peter Derks gaat per 1 april 2016 de pas opgerichte parochie van de Heilige Familie in Breda, Bavel en Ulvenhout versterken.

Gerard Oostveen wordt per 11 april 2016 toegevoegd aan de Vijf Heiligen Parochie in Made en de Sint Elisabethparochie te Raamsdonksveer.

Diaken Rob van Uden (55) wordt benoemd in beide parochies. Hij heeft de afgelopen 18 jaar gewerkt voor de parochies die nu de parochie van de Heilige Familie in Breda vormen. Pastoraal werker Edith Hertog (52) wordt eveneens benoemd in beide parochies. Zij heeft als econoom gewerkt bij Greenpeace Nederland. In september 2014 rondde zij haar theologiestudie af. In de afgelopen jaren heeft ze in haar stage en als vrijwilliger pastorale ervaring opgedaan.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen