Nieuw evenement: ‘Proef Dongen’

Foto: CC0/Public Domain

Op vrijdag 15 juli zal Park Vredeoord voor de eerste keer het decor zijn van een nieuw evenement: ‘Proef Dongen’. Zo’n 15 ondernemers uit de culinaire sector werken samen om van dit evenement een succes te maken. Dit nieuwe initiatief werd aangekondigd tijdens de nieuwjaarsreceptie van Stichting Parkplezier die maandagmiddag plaatsvond.

Deze Stichting heeft sinds enige tijd een aparte werkgroep die zich bezig houdt met  het vergroten van de magneetfunctie van park Vredeoord. Culinair Dongen is, volgens Monique Hendrikx van die werkgroep, een eerste zichtbaar resultaat hiervan. “Het wordt een gezellig evenement zo net voor het begin van de vakanties. Je kunt het een beetje vergelijken met het preuvenement in Maastricht. Je kunt samen  met vele andere Dongenaren in de sfeervolle omgeving van het park genieten van een hapje en een drankje waarbij je kunt kiezen uit een rijk en gevarieerd aanbod aan eten en drinken van lokale ondernemers.”

marinda4

Naast dit nieuwe evenement maakte Parkplezier ook bekend dat men dit jaar gaat onderzoeken hoe men de informatie op de borden bij het Bomenpad ook beschikbaar kan maken voor bezoekers met een visuele handicap. De Stichting wordt hierbij geholpen door Marinda Wijnen, die zelf onlangs nog de harten van vele Nederlanders veroverde bij haar deelname aan het TV programma ‘Blind naar de Top’. waarin zij met een groep visueel gehandicapten de Kilimanjaro bedwong. Marinda was tijdens de receptie aanwezig en zorgde voor enkele muzikale onderbrekingen.

certificaat

Tijdens de nieuwjaarsreceptie nam burgemeester Marina Starmans tevens het eerste schenkingscertificaat in ontvangst. Met deze certificaten hoopt Stichting Parkplezier de benodigde financiële middelen binnen te halen om haar plannen in het park de komende jaren te verwezenlijken. Er zijn certificaten van 20 euro per jaar en certificaten  van 50 euro per jaar (beide met een looptijd van 5 jaar). Meer info hierover vind je HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen