Laatste jazzconcert in Partycentrum De Heeren van Dongen

Foto:

Op zondag 13 december 2015 staan de New Orleans Saints op het podium van Partycentrum De Heeren van Dongen. Het wordt een historisch belangrijke dag, want op deze zondag is het de laatste keer dat Jazzclub The Swinging Carrots bij een concert geeft in Partycentrum De Heeren van Dongen.

De New Orleans Saints zijn in 1995 bijeengebracht door enkele muzikanten ui t de regio Haarlem. De band speelt echte New Orleans muziek. Walter van Andel (trompet), Will van Gessel (klarinet, altsax en zang), Victor Bronsgeest (trombone en zang(, Wim Deutekom (piano en banjo), Wietze van Foeken (bas) en Ger Booiman (slagwerk) zorgen ervoor dat de New Orleans-klanken het podium af komen, de zaal in. De band omschrijft zichzelf als ‘benaderbaar, aardig en vooral flexibel’. Een reden om naar Partycentrum De Heeren van Dongen te komen op zondagmiddag 13 december a.s. Het optreden begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Entree per persoon 5 euro.

Kom allemaal voor de laatste keer naar Partycentrum De Heeren van Dongen voor de gezellige sfeer en de prettige muziek.

Op zondag 10 januari 2016 is er weer een concert bij Jazzclub The Swinging Carrots. Voor het eerst op de nieuwe locatie, De Viersprong (bij Fred en Petra Heijne), Kanaalstraat 110, Dongen. Dan is er een optreden van de New Orleans Buddies. Een prima manier om het nieuwe jaar jazzy in te luiden.
Voor meer informatie: www.theswingingcarrots.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen