HV Dongen gaat voor drie jaar in zee met Otwarte Drzwi en Zeloo

Foto:

Komende zaterdag worden de overeenkomsten tussen het bestuur van de HV Dongen en twee nieuwe sponsors officieel ondertekend. Dit gaat gebeuren vooraf aan de wedstrijd tegen WPK/Westlandia uit Naaldwijk. Deze wedstrijd begint om 20.15 uur in sporthal De Salamander.

Door de inbreng van de sponsorcommissie van de HV Dongen zijn er diverse ondernemers uit de Dongen en omgeving aangetrokken voor zowel senioren als jeugdteams. De kantoren van Otwarte Drzwi en Zeloo financiële dienstverleningen zijn beiden gelegen in het voormalige gemeentehuis in ’s Gravenmoer. Zeloo is een financieel adviesbureau voor zowel topsporters, particulieren als ondernemers. Otwarte Drzwi begeleidt de aankoop van woningen voor Poolse migranten. Het bureau staat bekend door het compleet verzorgen van alle voorkomende problematieken bij de aankoop van een woning.

De dames zijn na een daverende eerste wedstrijd de daarop volgende wedstrijden door een dal gegaan. Steeds werd nipt verloren. De druk om te winnen, na een succesvol vorig seizoen, was te groot. De draad werd twee weken geleden weer opgepakt met een prima overwinning tegen KVIK/E&A. Met deze laatste thuiswedstrijd van dit jaar hoopt de ploeg van trainer Jean Troquet komende zaterdag de ingeslagen weg van winnen door te zetten.

Heren Senioren 1 gaan voor de top.
De heren van trainer Stefaan Evens hopen zondag 13 december om 16.15 uur in De Salamander weer te stunten. Nu staat de ploeg drie punten achter op de koploper Hellas Den Haag op een gedeelde derde plaats. Dongen is in deze hoofdklasse voor alle tegenstanders een onbekende nieuweling. En daar maakt de ploeg gretig gebruik van.

Reacties