Politie onderzoekt mogelijke ontvoering in ’s Gravenmoer

Foto:

De politie onderzoekt een mogelijke vrijheidsbeneming die maandag jl. zou hebben plaatsgevonden op de Wielstraat in het buitengebied tussen ’s-Gravenmoer, Raamsdonk en Waspik. Volgens een getuige zou een vrouw in een auto getrokken zijn. Omdat er nagenoeg geen aanwijzingen meer zijn roept het team de hulp in van het publiek.

Op maandag 16 november 2015 om 15.36 fietst een getuige op de Wielstraat in de richting van ’s-Gravenmoer. Op die weg ziet hij drie auto’s staan waarvan het lijkt alsof een grote donkere auto is klemgereden door twee kleinere auto’s. De getuige ziet dat de bestuurster van de donkere auto uit haar voertuig getrokken wordt en in één van de andere auto’s gezet wordt. Direct daarna rijden alle drie weer weg. Een andere getuige meldt dat hij dacht dat het om een pech geval ging.

Onderzoek
De politie is direct een onderzoek gestart, op de plaats van het incident was niet veel meer te zien. De politie heeft contact gezocht met omwonenden voor een getuigenverklaring. De afgelopen dagen is bekeken of iemand als vermist is opgegeven of dat er een auto als gestolen is opgegeven. Dit is niet het geval. De recherche heeft weinig aanknopingspunten meer om verder te rechercheren.

Vragen
Er bestaat altijd de mogelijkheid dat het hier om een normale situatie gaat. Bijvoorbeeld een hulpverlening van iemand met pech. Indien dit het geval is roept de politie de betrokkenen op dit te melden zodat het onderzoek afgesloten kan worden.
Tot die tijd blijft het team verder zoeken en roep de hulp in van het publiek. De vragen zijn:
– Wie mist een vrouw in zijn omgeving
– Wie is maandag 16 november 2015 tussen 15 en 16 uur in het gebied tussen ’s-Gravenmoer, Waspik en Raamsdonk geweest
– Wie herkent de combinatie van voertuigen, een grote zwarte auto, een middenklasser en een klein model auto en heeft ze misschien in die omgeving zien rijden
– Wie heeft informatie over dit mogelijke misdrijf

Melden
Getuigen of mensen die iets van dit mogelijke misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen