Maatwerk specialist Truewood erkend als 5 sterrenspecialist

Foto:

Anno 2015 heeft hout een comeback gemaakt in het moderne interieur, de puurheid van het hout mag weer gezien worden. Albert Beijers en Patrick Slippens van TrueWood uit Dongen spelen in op deze trend met maatwerk Boomstamtafels.

Truewood is een bedrijf gespecialiseerd in boomstamtafels, houtbewerking en maatwerk. Speciaal voor de productie van de Boomstamtafels hebben Albert en Patrick een nieuwe locatie betrokken. aan de Eindsestraat 24. “De nieuwe locatie was vooral nodig omdat wij vinden dat een klant gemakkelijk zijn eigen ‘verhaal’ moet kunnen kiezen en dat is meteen ook het leuke aan een boomstamtafel”, aldus Patrick. “De robuuste Boomstambladen bieden vele mogelijkheden, van bureaublad tot eetkamertafel en hout geeft elke ruimte een natuurlijk en levendig gevoel.

Een duurzaam en degelijk product dat naar eigen inzicht gestyled kan worden. Elke tafel heeft een eigen verhaal en elke tafel is uniek. De klant kan in onze werkplaats/showroom letterlijk rondlopen tussen nog ruwe bladen, waarbij de boom nog herkenbaar is om zo zijn eigen blad te kiezen. Zodra het ruwe blad gekozen is, wordt de tafel naar wens ontworpen en handmatig bewerkt. Het formaat, de toepassing en de poten kunnen allemaal naar wens worden samengesteld.”

truewood2Erkend 5-sterrenspecialist
“Doordat wij geen standaard producten maken en dus echt op avontuur gaan met de klant om een product op maat te maken, was het voor ons een logische stap om erkend te worden als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Zaken die voor Truewood heel normaal en vanzelfsprekend zijn.”

Wilt u iets bijzonders in huis. Een product met een verhaal? Kom dan eens langs of kijk eens op: www.truewood.nl

Reacties