Word jij de nieuwe Jeugdprins- of prinses?

Foto:

Komend weekend is het dan eindelijk zover, dan wordt bepaald wie komend jaar deel uitmaakt van de Jeugdhofhouding in het Peeënrijk. Heb je jezelf nog niet opgegeven voor de verkiezingen, dan kan dit nog steeds. Als je in Dongen in groep 7-8 van de basisschool zit of in Dongen woont en 11 of 12 jaar bent. Kun je jezelf opgeven voor deze middag.

De middag begint om 15:00 uur in de Cammeleur (‘In den Sterrenkèèker’ zoals deze leuttempel in dit Carnavalsseizoen heet) en je mag gratis naar binnen. De deur gaat al open om 14:30 uur.

Tijdens deze middag gaan alle jongens en meisjes die zich hebben opgegeven een aantal spelletjes doen. Wie die middag de meeste punten haalt heeft de meeste kans om Jeugd Prins of Prinses te worden. Maar we hebben ook 11 raadsleden en 4 hofdames nodig. Je kunt jezelf opgeven via het formulier dat je kunt vinden op: www.peeenstekers.nl.

Het is natuurlijk wel gezellig als er ook kinderen zijn om je aan te moedigen; dus nodig al je klasgenoten, vriendjes, vriendinnetjes, buurkinderen, opa’s en oma’s uit om te komen kijken in de Cammeleur. Want het is natuurlijk wel tof dat als jij bezig bent met een spel de hele zaal jou aanmoedigt!!!! Dus breng de hele club mee op: komende zondag 22 november om 15:00 uur naar de Cammeleur. De deur gaat al open om 14:30, dus ben op tijd, dan heb jij in ieder geval een goed plekje.

 

Reacties