We hebben een winnaar…

Foto:

De winnares van de eerste like-actie in het kader van 5 jaar dongen.nieuws.nl is bekend. Bijna 600 likes kwamen er binnen op de facebookpagina’s van dongen.nieuws.nl en Personal Touch Cakes en daaruit kwam Corrie Dielen als winnares uit de bus. Daarmee wint Corrie een  heerlijke taart van Personal Touch Cakes.

Corrie werd vrijdagochtend thuis verrast door Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl, die de ambachtelijke kersen vanilletaart met chocolade overhandigde aan de blije winnares. “Ik kijk regelmatig op dongen.nieuws.nl want daar kan ik al het plaatselijke nieuws en wat er verder in Dongen gebeurt goed bijhouden” aldus Corrie. “Toen ik die like-actie tegen kwam heb ik natuurlijk meteen meegedaan want dat zag er natuurlijk wel heel aantrekkelijk uit. Fantastisch dat ik nu gewonnen heb”

Wij feliciteren Corrie Dielen van harte met deze smakelijke prijs. Aan het einde van november komt dongen.nieuws.nl in samenwerking met PersonalTouch Cakes met een volgende actie waarbij ook weer zo’n heerlijke taart te winnen is.

Personal Touch Cakes, het bedrijf van Conny Algra-Ligtenberg, is met een moderne bakery en winkel  gevestigd aan de Mgr. Ariënsstraat 1-03. Een prachtig pand waar u ook terecht kunt voor workshops en kinderfeestjes. Naast speciale taarten is PersonalTouch Cakes ook het adres voor heerlijk vers gebak, cupcakes, cookies etc. Dagelijks worden de overheerlijke producten hier vers bereid. De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich door hun perfecte afwerking en doordat er alleen met verse producten en de beste ingrediënten wordt gewerkt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen