Motorcross West Brabant Cup in Dongen

Foto:

Komend weekend organiseert M.C.T. de Dreef een motorcrosswedstrijd op het circuit aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart. Op zaterdag 24 oktober vindt de West Brabant Cup wedstrijd plaats. Dit is tevens de laatste en beslissende wedstrijd van het seizoen 2015. Aan de start zullen verschillende rijders uit Dongen verschijnen die er al weken naar uit kijken om op het thuis circuit te kunnen rijden.

Bij de veteranen klasse zal het in de top 5 een spannende strijd worden met twee kawasaki rijders uit Dongen: Albert Raesen met #101 en Piet Ackermans met #110. Verder staat aan de start bij de 85cc hoge wielen, Stef van Rijswijk met #88. Bij de junioren MX2 zal Vince Hop (#56) proberen hoger op te klimmen binnen de top 10. De MX2 liefhebbers klasse wordt vertegenwoordigd door Jordy Wildhagen (#246) en Ryan Hop (#78) die zijn derde plaats in het kampioenschap zal gaan verdedigen. De geblesseerde Bor Molenschot (#316) zal helaas vanaf de zijkant moeten toekijken.
Na een zwaar seizoen West Brabant Cup met veel stof, modder, regen en flinke strijd in alle klasses hopen we op een mooie afsluiter op het thuiscircuit in Dongen.

Op zondag 25 oktober zal de jaarlijkse MON wedstrijd gehouden worden. Op deze dag zullen alle jeugdklasses en de vrije klasse laten zien wat zij in huis hebben. Het spektakel zal op beide dagen rond 11 uur van start gaan. Bij deze nodigen wij iedereen uit om onze rijders te komen supporten tijdens dit crossweekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen