Gaat DongenIce 2015/2016 door?

Foto:

JA!!!!! Vandaag is bekend geworden dat er ook dit jaar weer een nieuwe editie komt van DongenIce. De opening zal plaatsvinden op vrijdag 11 december a.s. Tot 4 januari zal het Wilhelminaplein weer omgetoverd worden tot een winters paradijs.

Om DongenIce mogelijk te maken, is er geld nodig, immers het bouwen van de tent, huren van de roetsjbaan en het leggen en onderhouden van de ijsbaan kost veel geld. En dan willen we het uiteraard ook warm hebben in de tent, moeten er toiletten zijn en is het fijn als er ook warme koffie is. Hiervoor wordt op drie manieren geld verkregen. Middels sponsoring, inkomsten van schaatsverhuur en schaatskaarten en middels de opbrengsten uit de horeca, wordt DongenIce mogelijk gemaakt.

De sponsorcommissie is al een tijd actief bezig sponsoren te benaderen om zo het eerste, grote deel van de inkomsten te realiseren. Trots kunnen we zeggen dat er voldoende basis en vertrouwen is om met de reeds toegezegde sponsoring aan de slag te gaan en een go te geven voor de komende editie. De komende tijd zal de sponsorcommissie nog doorgaan omdat er nog een deel te gaan is. Mocht u ook graag uw sponsorsteentje nog bij willen dragen, dan kunt u een mail sturen aan [email protected] en zullen we contact met u opnemen.

Schrijf de openingsdatum vast in uw agenda. Graag ontmoeten wij u tijdens DongenIce bij DongenIce!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen