Grand Gala du Pee 4x11jaar

Foto:

De donkere dagen dienen zich al aan. Het weer wordt onstuimig en guur. Je wilt de deur niet uit. Je denkt, er is niets te doen tussen de herfst- en Kerstvakantie. Maar dan vergis je je, want dan is er de week na de 11-11 viering, de enige echte Grand Gala du Pee én de Blèr du Pee. Dit carnavalsseizoen zal juist dit evenement uitblinken!

Het Dongense Songfestival heeft namelijk dit jaar een jubileum te vieren! Zoals jullie wellicht allemaal al hebben vernomen in diverse media zal het Grand Gala du Pee op zaterdag 21 november 2015 voor de 44e maal gehouden worden! Om dit carnavaleske kroonjaar te vieren zal er naast de aloude wedstrijdklasse, waar je strijdt om de titel Peeënlied van het jaar met originele tekst en originele muziek, ook een leutklasse zijn. Namelijk het Blèr du Pee!
Om aan het Blèr du Pee deel te nemen dien je een zelfverzonnen carnavaleske tekst op een bestaande melodie te vertolken! Wel is het van belang dat de carnavals melodie reeds 11 jaar of ouder is. Wie weet schuilt er in ieder van jullie wel een potentiële winnaar!

Denk je nu: “dat lijkt me een leuke uitdaging om ons clubje eens van een andere kant te laten zien”, meld je dan aan.

Zijn jullie die blaaskapel die altijd mee toetert, maar willen jullie ook eens je zangkwaliteiten laten horen, meld je aan!

Zijn jullie die dames die tijdens de pauze van het koor denken: “Dat kunnen wij ook!”, meld je aan!

Zijn jullie die mannen die aan de bar bij de derde helft tegen elkaar zeggen: “Dat kunnen wij beter!”, meld je aan!

Zijn jullie die ouders die op het schoolplein staan te dromen van een optreden op een groot podium, meld je aan!

Maar wees er op tijd bij, want de eerste inschrijvingen zijn al een feit. De inschrijfdatum sluit op 08 november 2015 om 13.11 uur, echter wie het eerst komt die het eerst maalt! En vol=vol!

Deze avond zal aan elkaar worden gesauweld door presentatie duo (Han & Kees) welke de commissie wederom heeft weten te strikken.  Dus voel je je aangesproken en lijkt het je geweldig dit evenement eens van de andere kant te bekijken, laat ons dit dan weten door het inschrijfformulier in te vullen. Dit vindt je op www.peeenstekers.nl. Of stuur een mail naar [email protected] en vraag daar om een inschrijfformulier. Ook voor vragen kun je altijd even een mail sturen. Check voor de laatste info de website maar vooral ook de social media.

Dus noteer zaterdag 21 november 2015 in je agenda als de dag dat je kunt gaan voor eeuwige Dongense roem. We zien jullie graag 21 november in het Zangpaleis de Cammeleur (entree is p.p. €5,- i.p.v. €7,50) om met zijn allen een feestje te bouwen op het 44 jarig jubileum!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen