Comedy Orchestra The Hutspot in De Cammeleur

Foto: Hans Zimniak

Het theaterseizoen van Donckhuys is onlangs geopend met een druk bezochte previewavond in De Cammeleur. Rode draad tijdens die avond was Comedy Orchestra The Hutspot. Op 3 okober komen zij terug met een avondvullende show vol muziek en humor.

Vier muzikale, theatrale en geniale schoffies en een eeuwige gastmuzikant brengen muziek, spel en een hoop humor naar het theater. Ze reizen van speelplek naar speelplek, spelen hun show en reizen dan direct weer verder. Het publiek blijft achter vol energie, goede zin en een lach op het gezicht. Na een show van The Hutspot voelt iedereen zich weer als herboren!

Een show vol muzikale hoogstandjes, hilarische types, spitsvondigheid en heel veel energie! Leading man Mr. B. Babaloola op gitaar en zang, de blonde tornado Miss. Marlon Brando op contrabas, de goochelaar Mr. Paul Riverbanks op de saxofoons, de lieve maar oh zo stoere Little Miss Marzj op drums en de virtuoos Vinnie Vibes op de vibrafoon. See their show ‘cause before you know it …they’ll be on the move….!

Kaarten bestellen voor deze show? KLIK HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen