dongen.nieuws.nl komt met eigen glossy ‘100% Dongen’

Foto:

dongen.nieuws.nl bestaat vijf jaar! In die periode is deze nieuwswebsite uitgegroeid tot hét meest geraadpleegde lokale medium met meer dan 100.000 bezoekers per maand en zo’n 5.000 contacten op sociale media. Ter gelegenheid van het eerste lustrum komt dongen.nieuws.nl in december van dit jaar met een eigen Glossy onder de titel: 100% Dongen.

Bart van Kerkhof, de man achter de succesvolle website, legt uit: “dongen.nieuws.nl is inmiddels niet meer weg te denken uit onze gemeente. Voor heel veel Dongenaren is het dé bron van informatie voor alles wat zich hier afspeelt. Er zijn in Dongen ontzettend veel interessante onderwerpen die aandacht verdienen. Dat kan varieren van bekende Dongenaren tot plaatselijke evenementen en van de Dongense geschiedenis tot het lokale bedrijfsleven.”

Volgens van Kerkhof genoeg stof om een flink tijdschrift mee te vullen. “Het wordt een glossy van maar liefst 200 pagina’s dik met een luxe uitstraling. De naam 100% Dongen dekt in dit geval zeker de lading want vele facetten van de Dongense samenleving komen aan bod.” Over de exacte inhoud doet Bart nog even wat geheimzinnig: “Er zijn al wat toezeggingen voor interviews met diverse interessante Dongenaren en voor de fotoreportages werk ik samen met de gerenommeerde fotograaf Jan Stads. Het wordt echt een bewaarnummer waar iedere Dongenaar nog lange tijd met plezier regelmatig een blik in zal werpen.”

De bedoeling is, dat deze prachtige glossy half december huis-aan-huis op de Dongense deurmatten terechtkomt. “Met een oplage van 12.500 stuks is deze unieke ‘100% Dongen’ ook voor het bedrijfsleven interessant. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om je bedrijf in deze prachtige uitgave een plekje te geven. Dat kan varieren van een advertentie tot een artikel van meerdere pagina’s met exclusieve foto’s.  En dat alles met een echte glossy uitstraling” aldus Bart. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunnen ondernemers contact opnemen met Bart van Kerkhof via e-mail: [email protected] of via telefoonnummer 06-36323131.

 

Reacties