vv ’t Karrewiel 2 kampioen 1e klasse 2015 BZA

Foto:

Woensdag 24-6 werd de beslissende wedstrijd gespeeld tussen vv ’t Karrewiel 2 en De Valk 2 om het kampioenschap 1e klasse 2015 in de Bedrijfs Zomer Avond voetbalcompetitie.
’t Karrewiel 2 had aan een gelijkspel ruim voldoende om de buit binnen te halen, ze stonden namelijk 3 punten voor op De Valk 2 en hadden ook nog eens een beter doelsaldo
Ook in de bekerfinale stonden deze twee ploegen al tegenover elkaar en daarin was ’t Karrewiel duidelijk de sterkste

Maar in deze wedstrijd tapte De Valk uit een ander vaatje, het liet zich niet imponeren door ’t Karrewiel. De Valk had zelfs de beste kansen en nam terecht de leiding: 0-1. ’t Karrewiel liet zich ook niet onbetuigd maar de kansen werden kundig gepareerd doorde doelman van De Valk  Toch wist een van de voorwaartsen van de ploeg uit Dongen-Vaart een gaatje te vinden de hechte verdediging van de Valk waarmee hij de stand bracht op 1-1.

In de tweede helft ontspon zich een levendige partij waarbij de duels op het scherpst van snede werden uitgevochten zonder over de schreef te gaan. De  goed leidende scheidsrechter hield de wedstrijd strak in de hand. Voor de tweede maal nam De Valk een voorsprong 1-2. De ploeg ging meer op de aanval spelen om aan het doelsaldo te werken Deze tactiek speelde ’t Karrewiel in de kaart. Deze ploeg wist hier met hun snelle buitenspelers wel raad mee en één van hen prikte de 2-2 binnen. In deze stand kwam geen verandering waardoor ’t Karrewiel 2 zich kampioen 2015 mocht noemen.

Een terechte kampioen door 6 wedstrijden te winnen en een gelijk te spelen. ’t Karrewiel van harte proficiat met het behalen van het kampioenschap  Na afloop werd de bijbehorende Hartmanbeker uitgereikt door wethouder Piet Panis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen