Gratis individuele scootmobiel instructie Dongen

Foto:

Veilig Verkeer Nederland mag dit jaar voor alle scootmobielbestuurders uit de gemeente Dongen een individuele scootmobiel instructie geven. Door het organiseren van deze individuele instructie wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid in het verkeer van alle deelnemers. Vindt u het moeilijk of kunt u niet overweg met uw scootmobiel? Met deze instructie wordt u veilig op weg geholpen.

Een instructeur komt naar u toe en bespreekt tijdens de afspraak de belangrijkste ver-keersregels voor u als scootmobielgebruiker. Hij zal deze ook direct in de praktijk bren-gen. Wij geven geen instructie over de technische bediening van uw scootmobiel.

Gedurende de instructie gaat de instructeur met u op pad. De vaardigheden worden geoefend aan de hand van echte situaties. Tijdens de rit wordt gesproken over de theorie en de vaardigheden en wordt alles ook direct gekoppeld aan uw dagelijkse praktijk. De totale instructie duurt maximaal 1,5 uur.

Iets voor u? Meld u aan via [email protected] o.v.v. Scoot Dongen of bel het Steunpunt in Udenhout om u op te geven: 013-511 01 90.

Vermeld in uw e-mail de volgende gegevens: voorletters, achternaam, adres, postcode, plaats, man/vrouw, geboorte datum en telefoonnummer. Heeft u nog vragen, bel gerust. U ontvangt na aanmelding een bevestigingsbrief met alle nodige informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen