Halfvastenbal met feestband MEUK

Foto:

Op zaterdag 14 Maart is er weer traditioneel ’t Halfvastenbal bij café-zaal ’t Karrewiel aan de Vaartweg 112 te Dongen-Vaart. Het wordt nog één keer uit de kunst met een optreden van de band MEUK. Meuk staat voor Brabantse rock en feestmuziek met een vette knipoog. Sinds 2012 speelt MEUK zijn boerenrock met een Brabants hart door heel Nederland op festivals, in feesttenten, dorpsfeesten, in cafés en alle andere plekken waar ze zitten te wachten op een echte boerenrock show met ballen en waar de tap niet snel leeg is!

Gewapend met stevige gitaren in combinatie met een vrolijke trekzak brengt deze band een combinatie van eigen werk en de grootste hits van hun helden, zoals Jovink, Rowwen heze, WC experience, BZB, Normaal en vele anderen. Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast, geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils. Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek.

Kijk voor meer informatie ook eens op de facebookpagina van Meukband, of ga naar de youtube pagina en kijk naar voorbeelden van de show en het eigen werk van deze echte Brabantse rockers!
Kaarten zijn te koop bij ’t Karrewiel in de voorverkoop voor € 5,00, aan de zaal kosten ze € 7,50. De zaal gaat open om 21.00 uur en de toegang is vanaf 18 jaar. Geldige legitimatie is verplicht.

Reacties