Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling bouwt 28 woningen aan Jan Mertenslaan

Foto:

De gemeente Dongen heeft overeenstemming bereikt met Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen over de aankoop van bouwgronden aan de Jan Mertenslaan, op de plaats van de voormalige St. Josephkerk. Van Wanrooij gaat daar 10 patiowoningen en 18 eengezinswoningen bouwen. Op 26 februari wordt de overeenkomst ondertekend waarna alle benodigde procedures om te gaan bouwen in gang gezet kunnen worden.

De tien patiowoningen komen aan de westzijde (linkse zijde van de foto boven) van de Jan Mertenslaan. Aan de overzijde, waar de bouwpercelen wat dieper zijn, komen de achttien eengezinswoningen. Voor alle achtentwintig woningen geldt dat het koopwoningen zijn.

Het college van B&W gaf eind 2014 al aan op korte termijn een partij te willen selecteren voor de verkoop, ontwikkeling en bebouwing van de bouwlocatie aan de Jan Mertenslaan/Sint Josephstraat. Daartoe bepaalde het college een selectievolgorde en uitgifteprocedure.  Als eerste werd de grond aangeboden aan Van Wanrooij Bouw en Ontwikkeling uit Geffen. Deze partij kreeg vier weken de tijd om aan te geven of men geinteresseerd was om deze locatie te ontwikkelen. Van Wanrooij antwoordde positief op het aanbod van de gemeente Dongen en gaat dus op korte termijn de plannen verder concretiseren.

——————————————————————————————————————————-

advertentietastytapas1

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen