Gewapende overval op cafetaria, getuigen gezocht

Foto: Jeroen Stuve

Een nog onbekende jongeman overviel zaterdagavond 24 januari 2015 rond 20.45 uur een cafetaria gelegen aan de Rembrandtstraat. Onder bedreiging van een mes werd een 42-jarige eigenaar geld afstaan. Op het moment van het misdrijf waren er geen klanten of andere personeelsleden in de zaak aanwezig. Er raakte niemand raakte gewond.

De buit bestond uit een klein geldbedrag. De dader vluchtte te voet weg en verdween uit het zicht. Diverse politie eenheden zetten direct de omgeving af. Andere agenten zich ontfermden over het slachtoffer. Er werd een Burgernetbericht verstuurd met het verzoek om uit te kijken naar de overvaller. Zowel het buurt- als het sporenonderzoek zijn nog niet afgerond. De dader is nog voortvluchtig. De eigenaar van de snackbar heeft inmiddels aangifte gedaan.

Signalement
Van de overvaller is het volgende signalement bekend. Het zou gaan om een blanke jongeman van 20-23 jaar oud. Hij droeg een bivakmuts over zijn gezicht, was ongeveer 1.70 meter lang en had een slank postuur. Hij droeg een lichtkleurige (bruine?) broek en een lichte jas met capuchon.

Getuigen?
Mensen die mogelijk iets verdachts zagen voor, tijdens of na deze gewapende overval worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Heeft u informatie over de zaak of dader(s), maar wilt u anoniem blijven? Dan kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

——————————————————————————————————————————-

opendagtto

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen