Start met jouw goede voornemen tijdens de kortingsmaand bij Van Gils Sport.

Foto: van Gils Sport

Welcome in 2015, this will become YOUR year! Wil jij dit jaar de stap maken om jouw goede voornemens waar te gaan maken. Geen excuses meer gebruiken, niet meer uitstellen, maar actie ondernemen om jouw dromen waar te maken.

De keuze is aan jou toch? Van Gils Sport & Fitness heeft speciaal voor jou een kortingsmaand in januari 2015. Daarin kun je vrijblijvend langskomen en kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Dit geldt voor ons gehele sportaanbod. Progress Fitness is onze nieuwste ontwikkeling en wellicht ook jouw weg naar jouw gezonde en fitte levensstijl. Van Gils Sport is met zijn personal trainingen initiatiefnemer van de afvalrace Dongen. Volg de deelnemers via Dongen.nieuws.nl en/of ga zelf de uitdaging aan in 2015. Ben jij er klaar voor?

Van Gils Sport & Fitness
Opgericht in 1987, Van Gils Sport & Fitness is al jarenlang gevestigd in Dongen en toonaangevend op het gebied van budosporten, Fitness en groepslessen. In Januari start weer een nieuw jaar waarin iedereen weer goede voornemens heeft. Wordt 2015 jouw jaar?

Progress fitness, De afvalrace Dongen
In 2014 heeft Van Gils Sport besloten zich meer en meer te richten op persoonlijke begeleiding. Voornamelijk in kleine groepen, waardoor we goed kunnen coachen en deelnemers echt hun doelen kunnen laten bereiken. Minder met toestellen en meer met losse materialen, gewichten, kettlebells en zandzakken. Meer fysieke uitdaging, maar wel in een opbouw van Prepare (level 1) richting Progress (level 2) of Performance (level 3).
Hieruit is o.a. De afvalrace Dongen ontstaan.
Laat jezelf inspireren door het verhaal van Brenda, Kris en Lynn. Deze 3 bijzondere mensen hebben de afgelopen maanden laten zien hoe je doelen kunt bereiken door jezelf volledig toe te wijden een gezonde levensstijl.

Judo, karate-do en nunchaku-do proeflessen
Van Gils Sport kent zijn oorsprong vanuit de budosport. Judo wordt al gegeven voor kinderen vanaf 4 jaar. Karate-do & Nunchaku-do is er al voor kinderen vanaf 7 jaar. Respect, zelfvertrouwen, plezier en omgaan met elkaar zijn hierbij zeer belangrijke factoren. Uiteraard is iedereen welkom om eens een proefles te volgen om te kijken of deze sporten iets voor hem/haar zijn.

vangilsposter

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen