dongen.nieuws.nl is klaar voor 2015

Foto: dongen.nieuws.nl

dongen.nieuws.nl is vernieuwd! Zowel aan de voor-als aan de achterkant zijn er een groot aantal verbeteringen aangebracht waardoor deze website weer helemaal up-to-date is en klaar voor de toekomst.

Op technisch vlak is de website weer volledig bij en beantwoordt deze aan de nieuwste eisen. We maken daarnaast  een grote sprong op het gebied van onze zichtbaarheid op mobiele apparaten. Als je dongen.nieuws.nl nu bezoekt op je mobiel of tablet dan zal het je opvallen dat er veel meer nieuws te zien is dan op de oude site. Natuurlijk is er steeds meer aandacht voor de koppeling met sociale netwerken en zullen instagram en twitter een plekje krijgen op deze website.Het platform waarop aan de ‘achterkant’ van dongen.nieuws.nl gewerkt wordt is zo flexibel dat we de komende tijd steeds weer verbeteringen kunnen blijven doorvoeren om de bezoeker nog beter van dienst te zijn.

Dat dongen.nieuws.nl  een grote behoefte invult is ons de afgelopen jaren meer dan duidelijk geworden. In 5 jaar is deze website gegroeid naar een bezoekersaantal van meer dan 1 miljoen per jaar. Het aantal pageviews gaat richting de drie miljoen per jaar. In het jaar 2015 bestaat dongen.nieuws.nl 5 jaar en dat gaan we natuurlijk uitgebreid vieren met onder meer een jubileumprijsvraag met prachtige prijzen. Hou deze website goed in de gaten.

Natuurlijk staan wij altijd open voor suggesties van bezoekers. Schroom niet om uw mening over deze website en uw tips voor verbetering ervan  te mailen naar [email protected]. We zullen deze zeker meenemen op onze weg naar een steeds betere website.

————————————————————————————————————————–

advertentiekerst

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen