Koffiepunten voor de voedselbank

Foto:

In december start de actie van de Lionsclub “Donge Vallei” om Douwe Egberts-punten in te zamelen voor de voedselbanken. U kent ze wel, de Douwe Egberts-punten die in een doosje of busje liggen te wachten op een bestemming. En niet alleen bij u, maar ook bij de buren, familie, opa en oma.U kunt ze nu “verzilveren” voor de voedselbank! 

Hoe dan?
Door de Douwe Egberts-bonnen in te leveren bij verschillende supermarkten in uw regio. Of bij de kinderen van de basisschool. Dit jaar doen een aantal basisscholen mee aan de inzamelingsactie in het kader van de bewustwording van maatschappelijke ontwikkelingen. Armoede is wereldwijd een belangrijk thema voor oud en jong. 
Waarom?
Douwe Egberts steunt deze actie. De Douwe Egberts–bonnen worden namelijk ingeruild voor pakken koffie voor  onze voedselbanken. 500 punten voor een pak koffie. Douwe Egberts vermeerdert het aantal ingezamelde punten met minimaal 15 %. Dat betekent dat er veel pakken koffie naar onze voedselbanken gaan. Vorig jaar bijna 3000!!! 
Op dit moment zijn ongeveer 80 gezinnen in de Regio Dongen, ’s Gravenmoer en Rijen afhankelijk van de hulp van voedselbanken. De voedselbanken hebben moeite om voldoende voeding binnen te krijgen door de crisis en de als gevolg daarvan serieus toenemende vraag.  Bovendien is koffie toch al een schaars product bij de voedselbanken. Daarom deze extra aandacht.  
Dus steun deze actie en lever uw Douwe Egberts-punten in voor het goede doel.
De grote actiedozen staan bij:
Dongen / Rijen
Albert Heijn 
EMTÉ
Jumbo 
Nettorama
’s Gravenmoer
EMTĖ
U kunt uw waardepunten de gehele maand december bij uw supermarkt inleveren. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen