Tinus & Thieu zijn er klaar voor

Foto:

Het lange wachten wordt zondag 1 december eindelijk beloond: de wereldpremière van de Tinus& Thieu Sintsjow  in De Cammeleur. Maar liefst drie voorstellingen zullen er deze zondag gegeven worden. Tinus & Thieu zijn er helemaal klaar voor.”We  hebben er ontzettend veel zin in” zegt Tinus. “We hebben een intensieve periode van voorbereidingen achter de rug en wat ons betreft kan de show beginnen.” Thieu vult aan: “het is een grote productie waar zo’n 30 mensen bij betrokken zijn en met die groep geven wij zondag drie keer vol gas om alle bezoekers het gezelligste uurtje van het jaar voor te schotelen.” 

Met een uitgebreide campagne die in september al begon tijdens de kindermarkt van Dongen Promotion is ieder kind in Dongen op de hoogte gebracht van het spektakel. “En dat hebben we geweten” lacht Tinus, “want de kaartverkoop verloopt vanaf het begin al heel goed. De eerste voorstelling van 11.00 uur is al geruime tijd uitverkocht en voor de tweede van 13.30 zijn nog slechts een handvol kaarten beschikbaar. Voor de derde voorstelling  van 16.00 uur zijn er nog kaarten te koop aan de zaal.”
Thieu adviseert alle Dongenaren met kinderen dan ook om deze kans niet te laten schieten. “Het is een gezellige familievoorstelling met veel live muziek en natuurlijk is Sinterklaas ook van de partij. Dit mag je echt niet missen. Voor al onze grote en kleine gasten is er in een speciale marktkraam ook nog de originele Tinus & Thieu popcorn te koop om heerlijk  te kunnen knabbelen tijdens de sjow. Al bij al het leukste feestje van het jaar. Tot zondag dus.”