Vrolijke expositie ‘Foomp en Mieke Driessen’ in DE LOOIERIJ

Foto:

Van 14 december 2013  tot en met 26 januari 2014  zal in ’t Nieuwe Nathuis een vrolijke expositie te zien zijn van het werk van Mieke Driessen onder de titel: FOOMP en Mieke Driessen.  

Mieke is illustrator van beroep. Woonachtig in Dongen, geboren in 1978 in Tegelen. In 2004 studeerde ze af aan de Kunstacademie het St. Joost in Breda. Na de Academie is zij als zelfstandig Illustrator begonnen met werk in opdracht voor o.a. educatieve uitgeverijen. Zij is trouw gebleven aan haar missie: beelden maken. Projectmatig werkt Mieke samen met schrijvers en met andere illustratoren. Zoals bij het kinderboek over sinterklaas en zijn voeten, samen met Julie van Zessen en met schrijfster Annemieke van Pecht waarmee zij het kerstboek ‘De kerstwens van Raffie’ maakte , een boek dat binnenkort in het Zuid-Koreaans vertaald gaat worden.
Bepaald niet onopgemerkt is gebleven haar product FOOMP. Concreet op het abstracte af, een bron van verbeelding voor het kind.De expositie omvat een overzicht van haar producten, in een sfeer die past bij Mieke. Gedurende de kerstvakantie wordt haar expo begeleid door een tal van activiteiten die allen vermeld staan op de website van DE LOOIERIJ. Kaartjes voor bepaalde evenementen zijn te koop bij de receptie van DE LOOIERIJ, gedurende openingstijden.    
foomp2