Melanie neemt afscheid van de afvalrace

Foto:

Afvalrace kandidate Melanie van der Schans heeft wegens omstandigheden besloten om te stoppen met haar afvalrace. In deze blog neemt zij afscheid van de volgers van haar blogs

Hallo lieve volgers.

Eind deze maand is het al zover, het eindgala!!

Via deze blog wil ik jullie mededelen dat ik helaas mijn doelen niet bereikt heb en ook niet meer ga bereiken voor 31 maart. De laatste maanden zijn erg zwaar geweest en dit heeft er toe geleid dat ik me niet voor de volle 100% heb kunnen focussen op het behalen van mijn doelstelling. Op persoonlijk vlak zijn er een aantal dingen gebeurd waardoor de druk voor mij steeds groter werd en ik hier niet meer mee om kon gaan.

In goed overleg met Van Gils Sport hebben we daarom besloten dat ik tijdens het finishgala niet de rode loper op zal gaan. Voor mij eindigt de Afvalrace dus iets eerder dan gepland. Wel ga ik de laatste maand met mijn mede Afvalrace kandidaten bij Van Gils Sport afmaken om hen te steunen tijdens de laatste loodjes. Jullie zullen me alleen niet meer in de schijnwerpers zien.

Ik baal er erg van dat het me niet gelukt is.  Bij deze wil ik iedereen bedanken die mij gevolgd en gesteund heeft de afgelopen maanden. Ook wil ik Van Gils Sport bedanken voor de kans die zij me hebben gegeven.
Liefs Melanie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen