Nieuw in Dongen: Barbershop RAMO, 9 keer knippen, 10e keer gratis

Foto:

Net geopend en dan wegens de lockdown drie maanden lang gedwongen gesloten zijn. Het overkwam Barbershop RAMO.

Na een intensieve verbouwing van het pand aan de Kardinaal van Rossumstraat 34 opende deze nieuwe barbershop begin november 2020.Na een veelbelovende start gooide de lockdown half december echter roet in het eten. Gelukkig kon de deur van Barbershop RAMO begin maart, na bijna drie maanden, eindelijk weer open en kunnen klanten er weer terecht voor een knip- of scheerbeurt of het verzorgen van een baard.

Spaarkaart
“We hebben bovendien een spaarkaartsysteem. Als je negen keer geknipt bent, dan is de tiende keer gratis. De spaarkaartactie geldt natuurlijk ook voor kinderen.”

Ervaring
De trotse eigenaar van Barbershop RAMO deed de afgelopen jaren veel ervaring op in het vak bij een barbershop in Tilburg maar vond het de hoogste tijd worden om die ervaring en de liefde voor het vak om te zetten in een eigen zaak. Toen het pand aan de Kardinaal van Rossumstraat op zijn pad kwam twijfelde hij geen moment. “Het is een mooie zichtlocatie met heel veel passanten en voldoende parkeerplaatsen in de buurt. Bovendien heeft dit pand al een rijke geschiedenis op kappersgebied. Ik ben er heel blij mee dat ik de grote stap om voor mezelf te beginnen hier heb kunnen zetten.”

Ruime openingstijden
RAMO is een echte barbershop, dat betekent dat RAMO zich volledig richt op het knippen en scheren van mannen. “En je kunt hier zowel mèt als zonder zonder afspraak terecht. We zijn zes dagen per week, van maandag tot zaterdag, open van 10.00 uur in de ochtend tot 20.00 uur ’s avonds. Zo hebben de klanten ruimschoots de tijd om ook nog na hun werk langs te komen” Een flink aantal klanten, die in vroeger jaren de gang maakten naar de kapper op die zelfde plek, hebben de weg al weer snel terug weten te vinden. “Ja, het loopt al behoorlijk goed hoor en dat is natuurlijk erg fijn.”

Haarverzorgingsproducten zijn ook belangrijk in het assortiment van een Barbershop. Met Bandido (wax) en Barse (After Shave) heeft RAMO Barbershop ook op dat gebied topmerken in huis.

Graag tot ziens bij

Barbershop RAMO
Kardinaal van Rossumstraat 34
5104 HM Dongen
www.barbershopramo.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Barbershop-Ramo
Instagram: https://www.instagram.com/barbershopramo01/

Openingstijden
Maandag—vrijdag: 10:00–20:00
Zaterdag: 10:00–20:00
Zondag: Gesloten
Een afspraak maken kan op 06-53369936

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen