Afvalrace Blog Melanie

Foto:

De feestdagen zitten erop en de focus van de afvalracekandidaten kan weer volledig op de laatste drie maanden van hun grote uitdaging. Onderstaande een blog van Melanie.

Hallo lieve volgers!!
Allereerst wil ik jullie allemaal een heel gelukkig, gezond en sportief 2017 toe wensen!

Voor de kerst heb ik jullie mijn kerstwens vlog laten zien. Het viel niet echt mee die feestdagen! Maar ik heb me redelijk gedragen qua eten! Eerste Kerstdag waren we met ons gezinnetje uitgenodigd bij mijn oudste broer thuis. Voordat we gingen eten kregen mij ouders een cadeau van mijn broer Davy en zijn vrouw Kim. Het was een foto met daarop alle schoenen, inclusief kleine baby schoentjes, ze zijn weer zwanger!! Wat een geweldig nieuws en zonder ziekenhuis bezoek nog wel! Half juli mogen we hem of haar verwelkomen.

Na de kerst heb ik samen met mijn coach Mark, buddy Marcel en zijn coach Timo een heel goed gesprek gehad. Het trainen gaat super en ik zit echt beter in mijn vel. Maar waarom blijft die stomme weegschaal nou zo lang op hetzelfde staan? Geen weegschaal momenten meer dus! Het frustreert alleen maar en die cijfertjes zijn niet eens belangrijk! Ja het heet de afvalrace, maar is het niet veel belangrijker om jezelf goed en fit te voelen? Die kilo’s komen echt vanzelf en ik ben mezelf ervan bewust dat het niet snel moet gaan! Wat snel eraf gaat, gaat er ook weer snel aan, het bekende jo-jo effect, wat we absoluut niet willen.
De komende tijd ga ik samen met vrienden, bewuster kijken naar mijn voeding. Het knopje trainen is allang om, nu het knopje voeding nog. Dat kan niet ineens, dit heeft tijd nodig. Maar ik ga jullie verzekeren dat ik ga shinen straks op die rode loper!

Tot volgende week,
Liefs Melanie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen