Blog Marcel Jochems: “een mindere week…”

Foto:

In zijn blog van deze week vertelt Marcel over het dipje wat hij heeft gehad.

Hallo allemaal,

Bij deze mijn 8e blog al, de tijd vliegt voorbij.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik heb een mindere week achter de rug. Jep, die zitten er ook wel eens tussen. Vorige week heb ik mijn knie geblesseerd tijdens een potje voetbal. Gelukkig niet heel erg, maar ik moet mijn knie nu wel even rust geven waardoor ik niet optimaal kan trainen. Door dit voorval raakte ik de moed even kwijt.

Gelukkig heeft mijn coach Timo me snel benaderd en hebben we een goed gesprek gehad. We hebben een plan van aanpak gemaakt om de focus op de Afvalrace te houden, dit zorgde ervoor dat ik me weer top voelde en ondanks mijn blessure weer met volle moed door wilde gaan. Doordat alle trainingen bij Van Gils Sport onder begeleiding van een trainer zijn kan ik gewoon blijven trainen. De trainers zorgen er namelijk voor dat ik mijn knie niet belast en toch een effectieve training heb. Daar

In deze blog wil ik jullie ook graag wat vertellen over mijn buddy en de andere deelnemers van de Afvalrace. Zoals ik al eens eerder heb verteld voelt het echt alsof we één grote familie zijn. Iedereen heeft respect voor elkaar en ik ben super trots dat de andere ook zo hard hun best doen om gezonder te worden. Ook zij zijn iedere dag bezig met hun voeding, sporten en het veranderen van hun gedrag. Ik zie dat we met z’n allen vooruit gaan, zowel tijdens de trainingen als het afslanken. Dit motiveert mij ook om te blijven knallen.

We hebben veel contact met elkaar via Whatsapp en Facebook en spreken regelmatig af om samen te trainen. Er zijn zelfs plannen om binnenkort met alle toppers een dagje weg te gaan, naar de Efteling bijvoorbeeld.

Tot volgende week!

Een lekker in me vel groet van Marcel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen