Afvalrace: Blog 8 Melanie

Foto:

In haar blog van deze week vertelt Melanie over haar medesporters

Hallo lieve volgers!

Weer een week voorbij!
Ik voel me echt top deze week! Elke dag heerlijk getraind, behalve donderdag, toen heb ik een rust dagje ingelast. 20 deelnemers aan de afvalrace. 20 toppertjes! Ik train niet met iedereen van de groep, maar met wie ik train, gaat echt super goed! Het maakt niet uit hoe je je training af maakt, je maakt hem af! Met dank aan elkaar.

De challenge van deze week is echt behoorlijk heftig;

100x jumping jacks
100x mountain climbers
100x deadbug
100x squat
(als je wilt weten wat alles inhoudt, kom gerust een keer met me meetrainen)

Zelfs na een training met deze challenge, heb ik een x 50 extra squats gedaan met heel de groep omdat iemand erdoorheen zat! Toppertjes toch!!  Dat is ook waar ik zo blij mee ben. Je helpt elkaar elke keer net over de streep heen. Het is gewoon totaal het tegenovergestelde van die grote sportscholen waar je alles alleen moet doen.

Ook in onze groepsapp wordt het steeds gezelliger. Elkaar motiveren om te gaan trainen, afspreken om bijvoorbeeld een dagje met zijn allen naar de Efteling te gaan, of een sponsor loop om de voetbalclub van mijn coach Mark, waarvan de kantine een tijdje geleden is afgebrand, een steuntje in de rug te geven.  Al met al ben ik echt super blij met een groep zoals jullie en we gaan elkaar helpen onze doelen te bereiken!

Ik ga lekker van mijn weekend genieten, met als start vanavond naar mijn cluppie NAC Breda! Geniet van jullie weekend en till next week!

Liefs Melanie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen