Sportgala Dongen krijgt eigen Nadine Broersen-prijs

Foto:

In bijzijn van de Dongense sportkampioenen en Nadine Broersen is dinsdag in De Salamander de eregalerij met portretfoto’s,  gemaakt door Jan Stads/Pix4Profs, aangevuld. Hiermee is het Sportgala 2015, wat plaatsvindt op 2 februari 2015, officieel afgetrapt. Topatlete Nadine Broersen was erbij vanwege de prijs die komende editie voor het eerst zal worden uitgereikt: de Nadine Broersen-prijs. Wethouder Piet Panis vertelde over de prijs: ”Het is een aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent. Een prijs voor iemand die grenzen verlegt, een prestatie heeft neergezet waar een verhaal achter zit. Voor de gemeente Dongen is het een eer om de samenwerking met deze topsporter en ambassadeur voor Dongen Beweegt! zo vorm te kunnen geven.”

Sportgala
Nieuw dit jaar is de naam van het evenement: van Sportcafé naar Sportgala. Omdat de sportkampioenenhuldiging ook dit jaar weer in de grote zaal van De Salamander plaatsheeft en niet in het café heet het evenement Sportgala. Coert van Os van café De Salamander heeft zich als sponsor verbonden aan het evenement. Dat biedt een stevige basis om volgend jaar een Sportgala te realiseren.
sportgala2
De sportkampioenen van 2013 bij de Wall of Fame in De Salamander
Kandidatenlijst
De sportieve prestaties van Dongense sporters worden momenteel in kaart gebracht. Dat gebeurt net als vorig jaar aan de hand van een kandidatenlijst. Hierop staat wie wat heeft gepresteerd in 2014 en mogelijk in aanmerking komt voor een nominatie voor de titel sportman, sportvrouw of sportploeg van het jaar 2014. Deze week wordt de eerste versie van de lijst op deze pagina gepubliceerd.
Meld sportieve prestaties
Mist u een sportieve prestatie op de lijst (later deze week beschikbaar)? Stuur dan een bericht naar [email protected] en beschrijf welke prestatie wanneer is geleverd en door wie. Bijzondere wetenswaardigheden zijn meer dan welkom. 
Noteer alvast in uw agenda: 2 februari 2015 Sportgala Dongen! 
Foto’s: Jan Stads/Pix4Profs
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen