Faute Party mooie aftrap jubileumjaar DongenIce

DongenIce bestaat dit jaar 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Zaterdagavond was de DongenIcehal op het Wilhelminaplein het decor  voor ‘De Faute Party’, een jubileumfeestavond met diverse bekende artiesten, zoals Imca Marina, 2 Brothers on the 4th Floor en Het Feestteam. Het werd een fantastisch feest in de uitverkochte tent

Voorafgaand aan de jubileumfeestavond werden de sponsors en oud-bestuursleden ontvangen in de Winterhuiskamer van Dongen. Scheidend voorzitter Jeroen de Roos – hij draagt na deze editie het stokje over aan Annemiek Vervoort – keek in een toespraak terug op de afgelopen tien jaar waarin DongenIce is uitgegroeid tot een enorm evenement met een uitstraling tot in de wijde regio. De enorme betrokkenheid van de Roos  bij het wel en wee van het evenement kwam in zijn geëmotioneerde speech duidelijk naar voren. Burgemeester Marina Starmans had niets dan lof voor Jeroen en de overige bestuursleden van DongenIce.

De Faute Party die erop volgde trok meer dan duizend bezoekers. Zij genoten in de sfeervol ingerichte tent volop van de muziek, een hapje en een drankje en de gezellige ambiance. dongen.nieuws.nl fotograaf Kees Laurijsen nam een kijkje en legde de sfeer vast in een  fotoreportage die je kunt vinden in de fotoserie bovenaan dit artikel.

Maandag wordt een begin gemaakt met het leggen van de ijsvloer. Vanaf donderdag kan er geschaatst worden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen