CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Mustafa Kilinçarslan

Foto:

Ingezonden: CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Mustafa Kilinçarslan

Wie ben je?
Mustafa Kilinçarslan, nummer 3 op de CDA kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben getrouwd, en wij hebben een gezin met 4 jonge kinderen. Geboren en getogen in Gorinchem en ik woon sinds 2003 in Dongen.

Wat doe je nu al voor Dongen?
Ik ben sinds 4 jaar raadslid voor het CDA, waarbij ik mij vooral heb ingezet voor een gezonde financiële huishouding van de gemeente. Ook was ik betrokken bij de grote majeure projecten. Sinds kort ben ik penningmeester van de Stichting Parkplezier, die diverse evenementen organiseert rondom Park Vredeoord.

Wat wil je met het CDA voor de Dongenaren bereiken?
De voorspelbaarheid van de financiële cijfers te verbeteren. Bijzondere aandacht voor de risicobeheersing op het financiële vlak. Werken aan afdoende weerstandsvermogen, waarbij gespaard wordt voor investeringen in de toekomst. Zorgvuldigheid, spaarzaamheid en transparantie zijn de uitgangspunten voor het financiële beleid. Ik wil voor de inwoners van de gemeente Dongen bereiken dat er gezonde financiële cijfers worden gerealiseerd. Dat voorkomt schommelingen in de belastingtarieven, en zorgt voor aanvaardbaar lastenniveau. Van groot belang zijn de budgettering voor de grote projecten en de risicobeheersing tijdens de uitvoering ervan. Een actueel voorbeeld is de (nieuwe) Cammeleur. Dergelijke grote projecten, mogen gewoon niet verkeerd gaan, omdat dit anders grote financiële gevolgen kan hebben voor de gemeente en de Dongenaren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen