Ingezonden: Gaat u ook stemmen op 21 maart?

Foto:

Ingezonden door Dongense VVD #WijZijn’sGravenmoer Gaat u ook stemmen op 21 maart?

Op 21 maart zijn de Gemeenteraadsverkiezingen. Namens de Dongense VVD staat Cees Söder uit ’s Gravenmoer op de verkiezingslijst. Cees is zeer politiek actief. Hij is wekelijks van de partij in ons fractieoverleg . Belangrijke aandachtspunten voor het dorp worden door Cees in discussie gebracht.

Partijprogramma
Graag hadden wij de belangrijkste speerpunten van de Dongense VVD voor ’s Gravenmoer ook willen presenteren in het dorpsblad Bint. De redactie heeft onze partij echter hiervoor geen gelegenheid gegeven. Daarom presenteren wij graag specifiek voor het dorp ’s Gravenmoer enkele punten uit ons programma:

  • Wij willen prima onderwijs in een goed gebouw; Beide basisscholen gaan we onderbrengen in één gebouw. Het gebouw heeft daarnaast multifunctioneel gebruik.
  • Wij koesteren de ’s Gravenmoerse tradities; De Geubel blijft het centrum voor vele maatschappelijke activiteiten. Het verenigingsleven krijgt alle steun.
  • Wij zijn het drukke verkeer meer dan zat; De leefbaarheid van het dorp gaan we verbeteren door de uitvoering van het verkeersplan. Ad van Beek, wethouder van onze partij, heeft zich sterk gemaakt voor het mogelijk maken van de uitvoering van dit plan. De goede samenspraak met de bewoners willen wij vasthouden.
  • Wij willen dat ouderen in hun eigen woonomgeving kunnen blijven wonen; Vooral voor de ouderen willen we werken aan voldoende kleine woningen. Zij moeten zo lang mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.
  • Wij willen een groene openbare ruimte; De groenvoorziening heeft pioriteit. Het bestaande “groen” wordt goed onderhouden, de Elzenweide krijgt extra aandacht.Binnenkort wordt het totale verkiezingsprogramma gepresenteerd.

Pieter Brooijmans,
Lijsttrekker Dongense VVD

 

Reacties

article
91117
Ingezonden door Dongense VVD #WijZijn’sGravenmoer Gaat u ook stemmen op 21 maart? Op 21 maart zijn
https://dongen.nieuws.nl/dn-ham-vandaag/20180110/ingezonden-gaat-ook-stemmen-op-21-maart/
2018-01-10T21:07:05+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/88/2017/12/13192331/vvd18.jpg
D'n Ham Vandaag