Gratis naar De TE gekke groepslesweken bij Van Gils Sport & Fitness

Foto:

Maandag zijn de TE gekke groepslesweken bij Van Gils Sport & Fitness van start gegaan.  Van 17 november t/m 30 november zal er aan de groepslessen een extra beleving worden toegevoegd en mag iedereen 6 x gratis komen sporten. Een gekke groepslesfoto, dj’s, lichtshow, een  themaworkout en bovendien ook nog kans maken op leuke prijzen. 

De Gekke groepslesfoto.
De eerste week zal er van elke groep een gekke groepslesfoto worden gemaakt.
Deze zal worden gedeeld op de Facebookpagina van de sportschool, waarbij de groep met de meeste likes voor hun foto wordt beloond met een leuke prijs.
Live DJ en lichtshow
In de 2e week zal de groepsleszaal worden omgetoverd tot een heuze groepslestempel.
Verschillende groepslessen zullen worden bijgestaan met een live DJ en een echte lichtshow. Daarnaast zijn er een aantal themalessen o.a. Club Flower Power en Disco SHAKE!
De afvalrace MEGA winter Bootcamp
Als afsluiting van de TE gekke groepslesweken wordt er zondag 30 november een mega bootcamp georganiseerd op en rond de atletiekbaan van AV Atledo. Van 10:00-12:00 uur mag iedereen uit Dongen, jong en oud, gratis mee komen sporten met onze deelnemers aan de afvalrace. De training zal in het teken staan van conditie, kracht en behendigheid. Tot slot zal ook de tussenstand van de afvalrace bekend worden gemaakt en zullen onze partners aanwezig zijn met een leuke actie.
Wil jij ook een gratis groepsles volgen of deze unieke beleving ervaren kom dan gerust langs of kijk voor meer informatie op www.vangilssport.nl Ook kun je tijdens de TE gekke groepslesweken gebruik maken van een speciale inschrijfactie: Gratis sporten in de maand december en 50% korting op het inschrijfgeld.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen