Sinterklaasintocht ’s Gravenmoer op zaterdag

Foto:

Komende zaterdag, 15 november, komt sinterklaas met zijn pieten aan op het Aakpark in ’s Gravenmoer. Omdat Gouda natuurlijk niet heel dicht bij het mooie dorp ’s Gravenmoer ligt, wordt sinterklaas en de pieten om 17.00 uur verwacht. Vanaf 16.45 begint al wel de verkoop van lampionnen (€1 per stuk) en op het Aakpark klinkt sinterklaasmuziek.

Met een lampionnenoptocht loopt de stoet dan via een korte route naar De Geubel. De route is dit jaar iets korter dan voorgaande jaren  omdat kleinere kinderen het toen erg ver vonden. Drumband Crescendo zal tijdens de optocht zorgen voor de muzikale begeleiding. 
In de grote zaal van De Geubel is het feest. Daar kunnen de kinderen liedjes zingen en dansen. Twee echte discopieten zullen voor de gezellige muziek zorgen. Naar verluid gaan de pieten een dansje instuderen, doen jullie met hen mee?
De organiserende Oranjevereniging ’s Gravenmoer hoopt veel kinderen en hun papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes te zien bij de optocht en het feest! Graag tot zaterdag.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen