Robèrt van Beckhoven komt naar Dongen

Meester patissier Robèrt van Beckhoven, bekend van het populaire tv-programma ‘Heel Holland Bakt’ komt op vrijdag 24 oktober naar Dongen. Daar zal hij om 16.00 uur de officiële openingshandeling verrichten van de  winkel van PersonalTouch Cakes aan de Ariënsstraat 1-03. Robèrt van Beckhoven zal de rest van de middag aanwezig zijn om u een kijkje te gunnen in de geweldige wereld van de patisserie. Na de opening zijn er allerlei leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk zijn er leuke en lekkere acties om u kennis te laten maken met PersonalTouch Cakes.

Het Dongense bedrijf PersonalTouch Cakes bestaat vanaf januari 2011. Drijvende kracht hierachter is Conny Algra-Ligtenberg die inmiddels dagelijks bezig is met haar vak als professioneel Cake Designer. Na het volgen van vele patisserie workshops en opleidingen, onder andere bij meester patisserie Robèrt van Beckhoven, is Conny zich steeds verder gaan specialiseren.
De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich door hun perfecte afwerking doordat er alleen met verse producten en de beste ingrediënten wordt gewerkt. 
Het bedrijf maakt naast speciale taarten ook heerlijk vers gebak, cupcakes, cookies etc. Vanaf 24 oktober opent PersonalTouch Cakes een pand in het centrum van Dongen (Mr.Ariënsstraat 1-03) waar u terecht kunt voor kinderfeestjes, workshops, heerlijke cupcakes, chocolade, gebak en veel meer unieke en overheerlijke producten!
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen