Lezing Klassieke homeopathie “de natuurlijke genezing” 

Op dinsdag 19 november geeft Marjolijne Schipper (www.homeopathieschipper.nl) in het Spiritueel Café  in Brasserie Winkk een lezing over Klassieke Homeopathie. Iedereen heeft wel van Homeopathie gehoord en veel mensen kopen wel eens homeopathische geneesmiddelen in de drogist, om zichzelf te behandelen. Het grote voordeel is dat het natuurlijke middelen zijn die geen bijwerkingen hebben.

Op deze avond gaat Marjolijne uitleggen wat homeopathie nu echt  is en zijn al deze homeopathische middelen uit de drogist wel homeopathische geneesmiddelen? Waar worden homeopathische geneesmiddelen zoal van gemaakt en hoe worden ze gemaakt?
Klassieke Homeopathie is een geneeswijze die veel dieper gaat dan alleen het behandelen van een lichamelijke klacht. De enorme mogelijkheden zijn voor velen nog onbekend. 
Om het juiste homeopathische geneesmiddel te kiezen is de totaliteit belangrijk. De mens wordt in zijn geheel gezien, dus naast de lichamelijke klachten en de emotionele staat waarin iemand is, telt ook de mogelijk oorzaak of omstandigheden waarin een klacht is ontstaan en waarop een klacht verbetert of verslechtert.
In de praktijk komen zwangere vrouwen, baby’s en kinderen tot ouderen. Van oorontsteking, eczeem, waterwratjes, jaloers op nieuw broertje of zusje,  migraine, overgangsklachten tot  groot verdriet na sterven van een dierbare. Binnen de homeopathie neemt de CEASE-therapie een steeds grotere plaats in. Veel klachten ontstaan na een behandeling met antibiotica, vaccinaties (vooral bij baby’s) of andere medicijnen zoals hormoonzalven, bestraling of chemokuren etc.. Met de CEASE-therapie kan een homeopaat deze blokkades weghalen, waardoor het lichaam weer in staat is om zichzelf te helen. Deze avond krijgt u een inkijkje hoe een consult er uit ziet en de mogelijkheden en werkwijze van de natuurlijke geneeswijze van Klassieke Homeopathie.
De avond begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Locatie: Brasserie Winkk, Hoge Ham 124 in Dongen. De entree is gratis. De organisatie is in handen van Spiritueel Dongen in samenwerking met Brasserie Winkk. Wilt u meer weten?  Kijk dan op www.spiritueeldongen.nl of bel Karin Luijben of Peer Brouwers op tel. 0162-370272.