Dames 2 HV Dongen weer in regiobekerfinale

Foto:

Afgelopen donderdagavond plaatste het reserve damesteam van handbalvereniging Dongen zich voor de regio bekerfinale in Deurne. Dongen 2 won de halve finale overtuigend met 30-16 van Swift Helmond dat in de reguliere zaalcompetitie, waarin ook Dongen 2 speelt, kampioen is geworden en dus promoveert naar de Hoofdklasse.

Swift Helmond was naar Dongen gekomen om te winnen en de dubbel te pakken. ,,Wij willen net als Dongen vorig jaar heeft gedaan, kampioen worden en de beker pakken,” merkte voor de wedstrijd de trainer-coach van Helmond op. Hij had daarin een goed gevoel, want tijdens de competitie had hij twee keer van Dongen 2 gewonnen. Het zou echter heel anders verlopen in een goed gevulde sporthal De Salamander.

Onder de belangstellenden ook de komende tegenstander in de finale, de dames 1 van Tachos uit Waalwijk. Dongen 2 won dus overtuigend met 30-16 en speelt zondag 13 mei in Deurne de finale tegen Tachos. Trainer-coach Carlo Scheepers gaat even rustig aan doen, genieten van zijn jong gezin. Voor hem een mooi afscheid, vorig jaar kampioen en de beker. En dit jaar weer in de bekerfinale

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen