GEZOCHT: nog meer equipes voor het goede doel!

Foto:

Houd jij van een gezellig dagje toeren door het mooie Brabantse landschap en draag je onze 2 goede doelen een warm hart toe? Doe dan mee aan de tweede editie van de Rally Donge Vallei.

Veel mensen denken bij een rally aan hele ingewikkelde routes of dat het om snelheid gaat. Niet bij ons! De Rally Donge Vallei is een supergezellige en ontspannen dag waarbij we ’s ochtends starten met een heerlijk ontbijt. De burgemeester van Dongen geeft na het ontbijt het startsein, waarna de deelnemers op pad gaan met een routeboek. Tijdens de route kom je op de mooiste plekjes van Brabant. Tussen de middag worden er met de auto behendigheidspelletjes gedaan en krijgen de deelnemers een lekkere lunch. We sluiten aan het einde van de dag af met een heerlijk en gezellig diner op een bijzondere en monumentale locatie.

Je maakt kans op een prachtige hoofdprijs, mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Van Mossel Automotive Groep. Een weekend cabrio of Audi RS rijden! Tevens krijgen alle deelnemers een mooie attentie van Superdry Breda-Tilburg-Eindhoven.

Inschrijven kan nog steeds via de website www.rallydongevallei.nl en vergeet ons niet te volgen op Facebook en Instagram 👍

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen