Dongense Isabelle Lafeber schreef boek over angst

Foto:

De Dongense Isabelle Lafeber (18) schreef een autobiografisch boek over angst en paniekaanvallen. Met het boek wil ze lotgenoten handvatten geven om een angststoornis te overwinnen.

Isabelle vertelt: “Eindelijk is het zover! Mijn boek, ‘5 weken tegen angst’ is deze week uitgekomen. Een onderwerp wat nog niet zo makkelijk bespreekbaar is. In 2016 werd vastgesteld dat ik een angststoornis had. Dag in, dag uit had ik last van paniekaanvallen. Ik ging aan de slag met verschillende psychologen, artsen en fysiotherapeuten om mijn angststoornis onder controle te krijgen.”

Isabelle schreef haar ervaringen in die periode op in een dagboek. “Hierin schreef ik alle informatie, gevoelens, gedachten en opdrachten op, om zo weer grip te krijgen op mijn eigen leven. Ik ben er achter gekomen, dat ik lang niet de enige persoon ben, die last heeft van een angststoornis. Enorm veel mensen, vooral jonge meiden, dealen dagelijks met angst en stress. Inmiddels heb ik het overwonnen en heb dit boek geschreven om deze periode af te sluiten. Mijn doel is nu om meer mensen te helpen.”

Schrijf je van je angsten af
“Schrijven is het beste medicijn” aldus Isabelle Lafeber. “Dit boek wordt jouw persoonlijke dagboek vol met tips. Je gaat je angsten totaal anders zien. Alle angsten zijn te overwinnen. Gebruik het boek helemaal op je eigen manier en maak er iets moois van.Ook jij kunt overwinnen! In dit boek krijg je 5 weken lang tips, info en kleine opdrachten waarmee je aan de slag kunt, om zo ook de eerste stappen in de goede richting te zetten.”

Het boek ‘5 weken tegen angst’ is te koop op www.5wekentegenangst.com of stuur een mail naar [email protected].

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen