Winterspelennieuws

Foto:

Stichting Dongense Jeugdaad iedereen graag uit voor opening en de sluiting van de Winterspelen!

“Met veel plezier laten wij u weten dat deze spetterende momenten dit jaar plaatsvinden op het grasveld tegenover gebouw B van het Cambreur College (ter hoogte van de Minister Aalberselaan). De opening is op vrijdag 28 december van 12.30u tot 13.00u en de sluiting op zaterdag 29 december 15.45u tot 16.15u.

Om de opening en sluiting goed te laten verlopen, willen wij u vragen uw zoon of dochter met de fiets te laten komen tijdens de Winterspelen. Fietsen kunnen worden geplaatst in de grote fietsenstalling van het hoofdgebouw van het Cambreur College. Tijdens de opening en de sluiting kunnen ouders/verzorgers hun fietsen hier ook plaatsen.

Belangrijke praktische informatie:
Op vrijdag 28 december en zaterdag 29 december zal er een parkeerverbod zijn op de Minister Aalberselaan en de Monseigneur Schaepmanlaan (ter hoogte van van het Cambeur College). Parkeren of het afzetten van kinderen is dus niet mogelijk rondom het Cambeur College. Parkeren kan bij omliggende wijken/parkeerplaatsen. Wij vragen u ten zeerste op de fiets te komen richting de Winterspelen.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en zien iedereen graag bij de Winterspelen 2018!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen