Gezellig klotteren bij Dolavie

Foto:

In januari van dit jaar opende Nancy Janssen haar winkel Dolavie aan de Hoge Ham 131A. Een gezellige winkel met een ‘huiskamergevoel’ en een uitgebreid assortiment  aan Dames- en Herenmode – Cadeaus – Sieraden – Tassen – Sjaals – Kraamcadeaus – Woonaccessoires en nog veel meer. Ideaal dus als je op zoek bent naar een leuk geschenk voor 5 december. “Zeker” zegt Nancy enthousiast ” kom gezellig klotteren bij Dolavie voor de allerleukste cadeaus voor jong en oud!”

Het ondernemen zit Nancy in het bloed. “Als kind hing ik graag bij mijn vader in het magazijn van zijn keukenzaak om hem mee te helpen. Reuze interessant vond ik het wat er in zo’n bedrijf allemaal gebeurde. Ik heb toen in hun prachtige zaak geleerd dat hard werken en enthousiasme de basis zijn voor succes en met die mentaliteit heb ik altijd de zaken aangepakt.”
“Vierentwintig jaar geleden vroeg mijn vader me of ik bij hem in de zaak wilde komen. Hij had toen een groothandel in dameskleding en in die jaren heb ik daar een dijk aan ervaring opgedaan. Ondertussen opende ik naast de groothandel ook eind jaren ’90 in Baarle Nassau dames kledingzaak Dominique! Daarna heb ik van 2003 tot 2006 een leuke studio gehad aan de Sluisweg hier in Dongen. En nu sinds een jaar dus mijn eigen winkel. Ook hier merk ik dat de combinatie van hard werken en enthousiasme zijn vruchten afwerpt want steeds meer klanten weten Dolavie te vinden” aldus Nancy.
Waar komt de naam Dolavie eigenlijk vandaan? “Dat is eigenlijk heel simpel ” zegt Nancy “
DO  is van mijn zoon Dominique en LA VIE  is van  Het Leven. Daar geniet ik enorm van want ik vind het werken in mijn winkel  helemaal te gek om te doen”
Wat opvalt in de winkel van Dolavie is dat je er terecht kunt voor de leukste spulletjes voor hele leuke prijzen. “Ik doe mijn best om betaalbare en bijzondere artikelen te hebben in mijn winkel. Inmiddels heb ik een paar leuke sieraden merken toegevoegd die prachtig zijn én aantrekkelijk geprijsd. Daarnaast heb ik  een collectie leuke, vlotte en mooie kleding ivoor een breed publiek!”
“Iedere zaterdag hebben we een actie in de winkel.  Die bedenk ik ’s morgens en maak ik dan op de facebookpagina van Dolavie bekend. Ook hebben we regelmatig een toffe facebook actie én daarnaast kun je sparen voor korting middels een stempelkaart.”
Nancy is klaar voor de decemberdrukte:  “dit is een hele gezellige tijd zo voor de feestdagen.  Kom gezellig klotteren bij Dolavie voor de allerleukste cadeaus voor jong en oud ! En wil je nog iets moois voor de kerstdagen aanschaffen snuffel dan eens rond tussen de kleding. Loop gezellig eens vrijblijvend binnen bij DOLAVIE en we helpen je graag” besluit Nancy.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen