Gerard Emons benoemd tot erelid van DVVC

Foto:

Ergens in maart dankt DVVC ieder jaar haar vrijwilligers middels een vrijwilligersavond. Vrijdagavond 24 maart was de kantine dan ook goed gevuld met mensen die de club een warm hart toedragen door, die op welke manier dan ook, vrijwillig voor de club klaar te staan.

Vicevoorzitter Jan Oerlemans sprak de aanwezige toe en dankte iedereen voor de inzet van het afgelopen jaar en hoopte uiteraard dat iedereen ook het komend jaar weer inzetbaar zal zijn voor de club. Want zonder vrijwilligers heeft een vereniging geen bestaansrecht, zo ook zonder de inbreng van de vele sponsoren.

Huldigingen
Gerard Emons werd, vanwege zijn vele activiteiten welke hij de afgelopen jaren heeft gedaan, benoemd tot erelid van de vereniging. Vele jaren heeft hij deel uitgemaakt van het hoofdbestuur en een lange periode gefungeerd als jeugdvoorzitter cq secretaris, waar hij per 1 januari jl mee gestopt is. Zeer verrast nam hij de benoeming in ontvangst van vicevoorzitter Jan Oerlemans. Momenteel is Gerard nog actief als leider van de JO17-1 wat hij met veel plezier en de volle inzet doet. Leo de Jong werd (bij afwezigheid) gehuldigd voor zijn 40 jarig lidmaatschap. Patrick van Leijsen en Wesley Luijten werden gehuldigd vanwege een zilveren lidmaatschap, oftewel 25 jaar lid.

Tevens werden nog enkele personen bedankt voor bewezen diensten, Jan Kuijpers als 24 jaar bestuurslid, Paula van Loon als kantinebeheerder en John van de Ven als leider van DVVC 5. DVVC spreekt nogmaals haar dank uit naar alle (vrijwillige) aanwezigen. Na het officiële gedeelte kwamen ruim voldoende decibels uit de speakers van disco “de Donkere Wolk” en werd het glas heftig gehesen tot in de kleine uurtjes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen