Dennis van Strien wint eindejaarstoernooi Klein-Dongen-Vaart

Foto:

Het Eindejaarstoernooi van Klein-Dongen-Vaart is het toernooi voor darters van de Vaart of Klein-Dongen of die thuis zijn bij één van de drie cafés aldaar. Dit kan je eigenlijk zien als het kampioenschap van de Vaart en Klein-Dongen. Dat heeft Dennis van Strien nu voor de tweede maal op rij gewonnen. De opkomst was met 36 deelnemers prima en de sfeer was top.

Dennis is zover gekomen door zich eerst zeker te stellen van een plaats in de winnaarsronde. Vervolgens pakte hij de winst op debutant Robin Panis en wist hij ook Darton Wiek Claassen uit te schakelen. In de halve finale versloeg hij Mark Goos met 4-2. Mark werd dus gedeeld 3e , samen met Michiel van der Weegen die de halve finale verloor met 4-2 van Ad timmermans. Ad verloor de finale met 5-2 en pakte zo de 2e plaats. Om de halve finale te bereiken had Ad gewonnen van Hans de Jong en Mark Lodewijks.

De verliezersronde was na een spetterende finale voor Gert-Jan Damen door 3-2 winst op Jelger Jansma. Gert-Jan won eerst van Leo Lambooy en toen Ton Kemmeren in de Kwartfinale. De halve finale was 3-2 tegen Jeroen de Jong. Deze was dus gedeelde 3e samen met Pim Bollen die verloor van Jelger. Jelger pakte eerder al Barry Panis en Wilbert Scheerders om de halve finale te bereiken.

Het was een productieve avond betreffende de 180 scores, maar liefst 8 in totaal. Mark Goos en Dennis van Strien hadden er twee en Hans de jong,Pim Bollen, Wiek Claassen en Ad Timmermans scoorde er één. De hoogste uitworp was voor wiek Claassen met 132, Peter van Laarhoven scoorde 122 en Hans de Jong had een 92 finish.
Het toernooi verliep prima en dat dankzij de voortreffelijke wedstrijdleiding van John Trommelen, daarvoor onze dank.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen