Dongense Darts Competitie

Ronde 7 is alweer gespeeld. Het is voor Het Vaartje zaak om in de Tweede Divisie de druk op De Salamander te houden. De voorsprong mag niet te groot worden. Op bezoek bij DVDVD dus zaak om een hoge score neer te zetten.  Na de singles is het 2-2, maar in de koppels weet Het Vaartje de wedstrijd te winnen. 10-3 de winst met een 125 finish voor Wout Rochat. En wat voor Het Vaartje geldt is dat hetzelfde voor De Bluffers. Op bezoek bij TROTS zou een goede overwinning welkom zijn. 

Het werd wel een overwinning voor De Bluffers, maar het bleef bij een nipte 7-6. Het Karrewiel 1 begon matig aan de wedstrijd tegen No Score. 4 singles gingen direct verloren en dan wordt winst een moeilijk verhaal.  No Score gaat rustig verder en alleen bij koppel tac/tic kan Het Karrewiel iets terug doen. 9-4 de winst voor No Score. Voor Het Karrewiel finishte Armand Maas 82. De Salamander speelde thuis tegen HBHB dat weer langzaam de vorm lijkt terug te krijgen. Maar bij een 3-3 tussenstand geeft De Salamander gas en weet met 9-4 de wedstrijd te winnen. Salamander speler Eric van de Schans finishte 118. De 180 teller blijft staan op 7. De Salamander heeft 10 punten voorsprong op Het Vaartje en 11 op De Bluffers.
 In de Eerste Divisie stond 1 ding weer vast. Na de verliespartij van 4P zou er deze week weer een winst op volgen. Maar dat moest dan wel gebeuren tegen de koplopers Falcon. Nou dat is geen probleem. 4P pakt eerst effe een 6-0 voorsprong om later de wedstrijd met 9-4 makkelijk te winnen. Voor Het Karrewiel 13 de taak om New Bundy’s te verslaan en dus de kop over te nemen. Nou dat is geen probleem. Het eerste en het laatste punt zijn voor New Bundy’s, de rest voor Het Karrewiel. 11-2 dus de winst met een 153 finish voor Hans de Jong. Op Dreef 3 ontving No Skills just luck. De wedstrijd was redelijk in evenwicht, maar de nummer 3 van de stand No Skills just luck pakte net wat meer punten. 8-5 de winst met een 180 score voor Koen Sprangers. Van de wedstrijd Nie te Pijle tegen Mooi(e) laatste is geen uitslag bekend. De 180 teller is gestegen naar 11. Het Karrewiel 13 heeft de leiding overgenomen van Falcon dat nog wel 2-e staat. No Skill just luck behoudt de derde plaats.
In de Ere Divisie moest dart-team De Tobbers uit naar De Dreef.   Op Dreef 12 was duidelijk de betere partij en weet dan ook de wedstrijd te winnen met 11-2. The Dartons haalde de maximale score tegen Gijle Peile. Het lijkt wel verkocht! Voor Gijle Peile scoorde Cees van Gils wel een 180 en finishte 120. Voor The Dartons gooide Niels Schoormans 123 uit. BSEIDREN ontving in een druk cafe Het Karrewiel Triple Trouble. In de koppels tac/tic werd het verschil gemaakt zodat Triple Trouble met 9-4 de wedstrijd kon winnen. Dennis van Strien van BSEIDREN finishte 117. Van Game on tegen Het Karrewiel 2 en Vrolijke Bull tegen Pijlloos ontbreekt elk spoor. De Valk 1 was deze ronde vrij. De 180 teller staat op 26. The Dartons zijn bijna uit zicht. Op Dreef 12 blijft 2-e en Triple Trouble is nu derde.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen