VV Dongen nog geen kampioen

De champagne moet nog even in de fles blijven voor VV Dongen. Ondanks de 2-4 overwinning in Oss tegen SV TOP moet Dongen nog minimaal een weekje wachten voordat het feestgedruis kan losbarsten. Achtervolger EHC won namelijk ook. Dongen heeft volgende week in de uitwedstrijd tegen OSS’20 voldoende aan één punt om historie te schrijven.

In de rust van de wedstrijd tegen TOP keek Dongen tegen een achterstand van 2-0 aan. In de tweede helft werd deze achterstand omgebogen in een 2-4 overwinning. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Dongen een voorsprong van 6 punten op EHC. Volgende week speelt het team van Ron Timmers uit tegen OSS’20 en op 15 mei volgt dan de laatste thuiswedstrijd tegen Groene Ster.