Niet vergeten: vandaag inschrijving DDDQ

Foto:

De inschrijving voor de tweede editie van De Dongense Dorps Quiz (DDDQ) start vandaag (zondag 1 mei) om 14.00 uur in Café De Valk, Tramstraat 42. De quiz zelf wordt gehouden op zaterdagavond 1 oktober. De prijsuitreiking annex feestavond volgt een week later. Er kunnen zich 150 teams inschrijven en de teamgrootte wordt vrijgegeven.

Voorzitter Peter van der Maade legt uit: “Vertegenwoordigers van de teams kunnen op 1 mei tussen 14.00 en 16.00 uur terecht bij De Valk om hun team in te schrijven. Zij dienen bij de inschrijving de volgende gegevens paraat te hebben: Teamnaam, naam teamcaptain, mailadres en telefoonnummer teamcaptain, adres waar gespeeld gaat worden en een indicatie van het aantal teamleden. Het inschrijfgeld à € 45,00  dient deze dag contant voldaan te worden.

Pas op 2 mei start dan de inschrijving via de website voor de eventueel overgebleven plaatsen maar het kan natuurlijk zo zijn dat de limiet van 150 teams al op 1 mei bereikt wordt.” Als extra stimulans  kunnen er alleen bij inschrijving op 1 mei al wat punten verdiend worden tijdens enkele ludieke opdrachten die aan de inschrijving gekoppeld is. “Als je zeker wilt zijn van deelname is het dus wel verstandig om op 1 mei tussen 14.00 en 16.00 uur een vertegenwoordiger van je team naar De Valk te sturen” aldus van der Maade.

dddq10

DDDQ-vlag
|Voor het inschrijfgeld van € 45,00 krijgt ieder team onder meer een speciale DDDQ-vlag, die natuurlijk op  1 oktober op de speellocatie opgehangen moet zijn. “Ook dat kan namelijk weer extra puntjes opleveren.” Over het vrijgeven van de teamgrootte zegt Peter van der Maade: “Vorig jaar hebben we aangegeven dat teams tussen de 8 en 12 deenemers mochten hebben. Dit is voor ons echter niet te controleren. Bovendien willen we zoveel mogelijk Dongenaren mee laten genieten van dit prachtige evenement.”

Ideeën
De voorbereidingen van De Dongense Dorps Quiz zijn al een tijdje in volle gang. Bestuurslid Marc Dorenbosch daarover: “er zijn al weer enorm veel ideeën om er ook deze keer weer een gedenkwaardige editie van te maken. We zullen er natuurlijk voor zorgen dat het een flinke kluif wordt voor de deelnemers maar de ludieke accenten worden zeker niet vergeten. Het wordt een quiz voor jong en oud; het is verstandig om daar rekening mee te houden.”

De locatie van de feestavond op 8 oktober 2016 is op dit moment nog niet bekend. “Dat gaan we allemaal nog bekijken” besluit Peter van der Maade.

Nagenieten van De Dongense Dorps Quiz 2015?

Bekijk hier de film
Bekijk hier de foto’s

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen